luni, 27 iulie 2009

*Siguranţa copiilor pe Internet*

Vineri 31 iulie a.c. începând cu ora 10, la sediul Bibliotecii Municipale Pașcani (str. Mihail Kogalniceanu nr 10), în cadrul proiectului Sigur.Info, vor fi prezentate modalități de securizare a utilizării Internetului și a calculatorului de către copii. La dezbatere sunt așteptați să participe profesorii, părinţii şi tinerii care doresc să aibă o atitudine responsabilă în ceea ce priveşte folosirea Internetului şi a calculatorului.

Proiectul are drept obiectiv general promovarea siguranţei copiilor pe Internet, prin organizarea unor activităţi de conştientizare şi informare asupra pericolelor ce se găsesc în mediul virtual. Vor fi prezentate informaţii utile legate de modul de navigare în siguranţă pe Internet, răspunsuri la diverse probleme cu care se pot confrunta copiii pe Internet, resurse on-line şi soluţii privind navigarea în siguranţă pe Internet.

Evenimentul este organizat prin parteneriatul dintre Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA), Biblioteca Județeană ”Gh. Asachi” Iași, Biblioteca Municipală Pașcani și Organizația ”Salvați Copiii” Iași. Colaboaratori: Colegiul Național ”M. Sadoveanu” și Clubul Long Ho din Pașcani.

Niciun comentariu: