miercuri, 4 iunie 2008

In mare parte, AM AVUT DREPTATE

Spuneam, ieri pe blog, ca deja s-a inceput "milogeala" celor doi contracandidati la functia de primar a Pascaniului catre celelalte foruri politice locale, si faptul ca deja s-au facut cartile cu o parte din ei. Ei bine, doar unul dintre ei pare sa fi fost expert, si sa-i fi reusit. Acesta este Craciunescu. Liberalului i s-a alaturat un numar de patru partide. Unele cu procente mici obtinute la vot, altele cu procentaj mare dar nu multumitor.

Cine sunt aliatii lui Craciunescu/PNL?

- PD-L = 3.622 de voturi (22,11%)
- PRM = 579 de voturi (3,53%)
- PER = 456 de voturi (2,78%)
- PIN = 161 de voturi (0,98%)

PNL = 3.556 de voturi (21,70%)

Cu cine s-ar putea alia Pantazi/PSD?

- PNG = 315 voturi (1,92%)
- PC = 264 de voturi (1,61%)
- Uniunea Pensionarilor = 133 de voturi (0,89%)
- Partida Romilor Pro Europa = 62 de voturi (0,37%)

PSD a obţinut 5.943 de voturi (36,27%)

Cine sta pe margini?

Unul dintre personajele politice locale care a participat la aceste alegeri si nu doreste, se pare, sa se alizeze cu nimeni, fiind neutru la acest scrutin este chiar cel care isi dorea o schimbare. Cel numit de ziarul "Orizontul" - DIOSCHIMBAREA - Unul dintre cei care a cerut demisia lui Ratoi, si posibil si a lui Pantazi nu mai retin exact, din functie. Totodata acesta declara ca doreste sa nu mai vada "gram" de PSD la putere. Independent, independent - inteleg termenul. Dar totusi cum ramane cu schimbarea? Sau ma intreb ce inseamna pentru el "DIOSCHIMBAREA"? un alt personaj, apropiat "schimbarii", care sta pe margini sau cel putin nimeni nu i-a rostit numele este controversatul Gabriel Ilasoaia.

- Gabriel Ilăşoaia - 153 de voturi (0,93%)
- Dionisie Afloroaei - 1.128 de voturi (6,89%)

5 comentarii:

Catalin spunea...

Acum dupa toate procentele partidelor, si aliantele astea, cine credeti ca va fi primar?

Anonim spunea...

Adevarul ca este greu de spus. Amndoi au sanse mari. Pascanenii decid cu adevarat cine merita sa ne conduca.

Anonim spunea...

Acest domn Dionisie.. Se da mai mare invatatul.. Si nici un doctorat nu are terminat.. Si se vrea primar al Pascani`ului.. Care nici macar nu stie ce se intampla in acesat oras.. S`a trezit acuma sa vina cu studiile lui si sustinut de Ziarul Orizontul intr`o grosolanie de nedescris ca vrea sa fie primar.. Nu este posibil asa ceva.. Deci, chiar nu !.. Oamenii mai prostuti l`au votat din prostie (Vorba vine ! ! !).. In Pascani iti trebuie scoala vietii sa fii primar.. Nu studii superioare, asa cum se lauda acest Dionisie.. Si, daca l`as intalni.. L`as scuipa.. Ca dispune de o nesimtire crunta !.. RUSINEEEEEEEEE lui si Ziarului ORIZONTUL (care permite moderatorilor site`ului sa nu posteze mesaje anti`Dionisie) ! ! ! .. Numai 1 e Pascani !

Anonim spunea...

Craciunecu are dat doctoratul?! Evident ca nu. Important e sa il improscati cu noroi pe Dio.
Spunea Catalin anonimul ca nu intelege cum e cu schimbarea daca acum nu se implica. Raspunsul e simlu. Schimbarea pe care a propus-o Dio era cuprinsa in programul lui Electoral.Se va bate pentru ea in CL in calitate de independent. Craciunescu si Pantazi sunt inca in campanie electorala. De ce treb sa fie de partea cuiva, de ce treb sa sprijine schimbarea lui Craciunescu, mai ales cand nu crede in ea si mai ales in calitatile lui?! Dio a vb de schimbarea modului de a face adm locala Craciunescu vb de schibarea PSD cu PNL.Sunt 2 obiective total diferite.

Catalin spunea...

Totusi, si cei de la "orizontul" au luptat atatia ani cu adm locala pentru schimbare. Acum cand acest lucru se poate realiza de ce nu lupta in continuare. Ok. Hai sa-l lasam pe Dionisei, da ei?