luni, 1 septembrie 2008

Asta-i buna: Craciunescu le propune pascanenilor sa se mute la tara

Dupa ce le-a castigat increderea cetatenilor si a obtinut voturile necesare pentru a ocupa functia de primar, Grigore Craciunescu le-a propus zilele trecute pascanenilor, care nu au conditii in oras, sa se mute la tara.

Intr-o discutie tinuta de primar cu un grup de pascaneni, Grigore Craciunescu s-a adresat cu nonsalanta unei doamne, nemultumita de faptul ca i s-a intrerupt apa calda, in felul urmator: „doamna te duci la tara daca nu ai conditii sa stai la oras.

Daca vrei sa stai cu wc-ul in casa si daca vrei sa stai la apartament, nu vrei sa maturi curtea, trebuie sa suporti niste cheltuieli”. Altfel spus, daca ai bani si platesti zilnic ceea ce ti se impune, taxe, impozite, pierderile de la DAC, si alte cheltuieli impuse de cei de la conducerea pascaniului, ramai la oras. In cazul in care te impui, ai zburat la tara.

„Cum poate un primar, care a fost votat de cetateni, sa le intoarca acum spatele si sa-i trimita la tara. Sunt bolnavi care nu au bani sa-si cumpere un medicament, sunt oameni necajiti care nu au bani sa-si cumpere de mancare, cum sa le spui sa se duca sa traiasca la tara. De unde sa aiba bani sa-si faca casa la tara. Are suflet omul acesta? Ce sa faca la tara un batran bolnav si fara bani?”, a ripostat Neculai Ratoi, fostul primar a municipiului Pascani.

Niciun comentariu: