luni, 29 septembrie 2008

Pascaniul va avea, mai nou, un MOLL. Da stiti unde?

In afara de faptul ca vor veni sa-si deschida la Pascani un punct de lucru cei de la, se pare, "Kauffland", altii spun ca si "McDonald's", urmeaza poate si "Billa", mai nou, Craciunescu promite la Pascani infiintarea unui... MALL.

Din discutiile purtate zilele trecute cu un prieten, care se intampla sa se afle prin piata, controversatul Craciunescu ii incanta pe pietarii din Vale, ca in piata va ridica o cladire cam de genul MALL-ului din Iasi. Pana aici super tare! Bine, acum "visatorul" care s-a intamplat sa ia parte la planurile primarului se gandea la un singur lucru. "CAND VOI MERGE SA CUMPAR NISTE CEAPA, CARTOFI SAU ALTELE... VOI URCA PE SCARI RULANTE LA STANDURILE CARE VOR FI INFIINTATE? SPUNEA DOMNUL PRIMAR CA VA AVEA DOUA ETAJE CLADIREA. DECI DACA MOLL-UL ARE SCARI RULANTE, NU ASA O SA-L FACA SI LA PASCANI". Ca sa fiu un pic mai rau, intrebarea mea este daca va curge ceva pe pereti? si daca da ... ce?
Binenteles ca la discutiile cu pitarii a participat si candidatul pentru functia de deputat, Vasile Gaboran. Promisiunile sunt mai dezvoltate decat pare. "Daca votati cu dumnealui, vor fi la Pascani mai multi bani", povestea ca le promitea Craciunescu. Deci, posibil sa se infiinteze la Pascani, daca-l votam pe Gaboran, un SUPER EXTRA MEGA MALL. Iasul? mizilic pe langa Pascani. Nu am nimic cu candidatul PNL, nici cu actualul primar, doar ca nu imi place modul in care se foloseste de pascaneni pentru a-si atinge scopul, oricare ar fi ala. Adica suntem chiar atat de prosti sa credem tot ce ni se arunca in fata?

Pana la finalizarea MALL-ului pietarii vor fi mutati in curtea Bisericii

Pentru ca ar dura vre-o sase luni lucrarile, iar micii intreprinzatori nu ar avea pana atunci unde sa-si desfasoare afacerile, fenomenalul Craciunescu cica ar fi gasit ... SOLUTIA. Curtea Bisericii SF Vineri. Unde este amenajat un parc mic.

Pe sistemul : "Gaborane, le dam mall la astia, aia care cumpara de la ei ii tragem poate cu scara, si ai sa vei ca io tragem iar lu' Ratoi. Taci ma <*ca c*astigam>. Numa' sa puna lumea botu. Daca nu, bucurate in continuare ca sunt primar" .... si la mai mare.

Un comentariu:

Catalin spunea...

Poate ajungem si Capitala. DE CE NU NU? :)))) Fain asta cata